Global-C: op eenzame hoogte

Nieuw ERP-systeem
Faciliteren internationale in- en verkoop
Automatiseren administratieve en logistieke processen

Global-C ontwerpt prijswinnende inflight products voor luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Ieder product dat tijdens een vlucht gebruikt wordt, kan door Global-C bedacht, gemaakt en geleverd worden. Bijzonder aan Global-C is dat zij niet vastzitten aan bepaalde fabrikanten en dus vrij zijn om custom ontwerpen te laten maken door de meest geschikte partij. Dit heeft gezorgd voor Global-C’s unieke positie als dé go-to partner voor deskundig advies op het gebied van inflight products.

Als maatschappijen zoals Qatar Airways en KLM kiezen voor Global-C kunnen ze erop vertrouwen dat er een ready-to-use product ontworpen wordt dat rekening houdt met: het gemak van de passagiers, crew handling, prijs en de impact van het product op het milieu. Een belangrijk deel van de zorgen wordt hiermee uit handen genomen.

In 2019 won Global-C de Onboard Hospitality Award voor sustainability met de biologisch afbreekbare cutlery pack die werd ontworpen voor Virgin Australia. 

 

Samenwerking met BrightBlocks

De combinatie van productkennis, servicegerichtheid, competitiviteit, innovatie en de drive hebben bij Global-C geleid tot significante groei. Inmiddels heeft het bedrijf vestigingen, partners en klanten over de hele wereld. Door deze groei zijn ook de bedrijfsprocessen complexer geworden. Om het overzicht te behouden en een efficiencyslag te maken, was het noodzakelijk om over te stappen naar een nieuw ERP-systeem. Global-C heeft hier in BrightBlocks de juiste partner gevonden.

 

Sander Struijs, Managing Director Global-C over de samenwerking:

“Vanzelfsprekend hebben wij een bepaalde groei die we willen realiseren. Dat mag alleen niet ten koste gaan van de open cultuur die heeft geleid tot de successen die we tot nu toe hebben behaald. Met andere woorden, het was onze wens om op een internationaal toneel effectief te kunnen opereren zonder te veranderen in een anonieme corporate omgeving met overbodige managementlagen of een overschot aan personeel. Verdere automatisering is hierop het antwoord.

In BrightBlocks hebben we een partner gevonden die ons helpt bij het maken van deze efficiencyslag. Als geen ander weten zij wat er nodig is om bedrijfsprocessen te vertalen naar geautomatiseerde oplossingen. De samenwerking is tot stand gekomen omdat ik eerder heb gewerkt met Sayan Kreher (BrightBlocks partner). Ik ken Sayan als een integer, intelligent en betrouwbaar individu. Dat zijn, bewust of onbewust, ook de eigenschappen die kenmerkend zijn voor BrightBlocks als bedrijf. Tijdens de implementatie en de diverse projecten heeft het daarnaast enorm geholpen dat BrightBlocks kennis heeft van software én onze business. Die combinatie maakt onze samenwerking zo succesvol.”

In BrightBlocks hebben we een partner gevonden die ons helpt bij het maken van deze efficiencyslag.