Over ons

 • Samen op expeditie

  Je wilt geen IT-systeem, maar relevante informatie. Je wilt geen partner, maar iemand die mee gaat op expeditie.

  Author's imageSayan Kreher en Rick van OpstalPartners bij BrightBlocks
 • Als handelsondernemer ben je op expeditie in een turbulente omgeving. Continue moet je weten hoe je ervoor staat, moet je beslissen over de volgende stap. Je wilt daarom geen IT-systeem, maar relevante informatie. Geen partner, maar een expeditielid die onafgebroken levert. Tegen een voorspelbare vergoeding.

  BrightBlocks gaat mee op expeditie, helpt navigeren en voorziet je onderneming van een modulair informatieplatform waar we samen alles uithalen wat erin zit. Dat altijd en overal beschikbaar is, op vele apparaten werkt en zich aanpast aan je team en jullie omgeving. Vanuit de cloud. Powered by Microsoft, dé wereldspeler met wereldambities.

Sayan Kreher M.I.M., partner

 • Sayan 3

  Logo-2CRev-48px-R

 • Sayan Kreher (1972) studeerde financiële bedrijfskunde en informatiemanagement en heeft altijd op het snijvlak van bedrijfsorganisatie, financiën en ICT gewerkt.

  Hij leidde jarenlang de IT-operatie van een middelgrote handelsonderneming met vestigingen in vier landen. Daar introduceerde en ontwikkelde hij Dynamics NAV. NAV werd het internationale informatieplatform; er waren geen andere systemen. Voor de persoonlijke productiviteit werd Office gebruikt. Het bracht de onderneming maximale gebruikerstevredenheid, efficiëntie en real time informatie over alle disciplines.

  Sinds 2014 coacht Sayan MKB-ondernemingen en non-profitorganisaties bij het slim inzetten van ICT. BrightBlocks is daar een logisch vervolg van: als coach heeft hij nu ook slimme blokken in zijn gereedschapskist.

Rick van Opstal, partner

 • Foto Rick

  Logo-2C-48px-R

 • Rick van Opstal (1981) heeft na zijn studie Commerciële Economie bij Fox-IT CRM-, ERP- en serviceapplicaties geïmplementeerd. Daar werd zijn talent opgemerkt door een middelgrote Microsoft Dynamics-partner, die hem aantrok als business consultant. Via de commercie is hij doorgegroeid naar algemeen management. Intussen loopt hij ruim acht jaar rond in de Microsoftwereld en heeft hij vele handelsbedrijven verder geholpen.

  Het is Ricks passie om ondernemers maximaal van ICT te laten profiteren; om ICT echte meerwaarde te laten hebben. Door zijn ervaring in diverse rollen weet hij klanten en collega’s te enthousiasmeren en keer op keer over een hogere lat te helpen. Zijn kwaliteitsnorm is eenvoudig: minimaal een 8.

  Met BrightBlocks heeft Rick de vrijheid gecreëerd om zijn passie, ondernemingszin en visie optimaal tot zijn recht te laten komen.

 • We zijn met velen

  De markt van Microsoft Dynamics is traditioneel verdeeld naar product. Partners specialiseren zich vaak in NAV, CRM, business intelligence of Office 365. BrightBlocks integreert deze werelden, met alle voor de hand liggende voordelen voor jou.

  Maar natuurlijk bereik je meer door samenwerking. Dus kunnen wij rekenen op de steun van gerenommeerde productspecialisten. En zij op ons. We wisselen over en weer kennis, kunde en capaciteit uit.

  Ons netwerk beperkt zich niet tot de techniek. Ook op het gebied van organisatieadvies, verandermanagement, financieel management, inkoop en logistiek hebben wij relaties die veel meerwaarde bieden.

Wat ons inspireert

 • Thomas Rau: Geen lampen, maar licht!

  Architect Thomas Rau bevestigt ons idee dat je als ondernemer eigenlijk niet wilt investeren in ICT, maar wilt afrekenen voor het werkelijke gebruik ervan. Dat je geen computers wilt, maar informatie.

  En we zijn het roerend met hem eens, dat je in een snel veranderende wereld je opties open moet houden. Dat je steeds onafhankelijke keuzes moet kunnen maken, zonder daarbij waardevolle zaken weg te gooien.

  Bij BrightBlocks proberen we deze gedachten te vertalen in onze proposities. Dat is niet zo simpel, bijvoorbeeld omdat licentiemodellen vaak dwars liggen. Maar onze slimme blokken zijn een stevig begin! En ze worden elke dag een beetje beter.

 • Infento: World’s first real constructible ride maker

  Met Infento bouw je zelf supervette voertuigen. Van een loopwagentje voor een peuter tot een skelter voor een dertienjarige. Tot wel twaalf modellen met één bouwpakket!

  We balen dat we dertig jaar te vroeg geboren zijn; dikke pret gemist. Infento’s slimme onderdelen zijn als onze Bright Blocks; we love it. Het duurzame karakter van Infento: helemaal geweldig. Maar bovenal vinden wij quality time die is inbegrepen briljant: samen iets moois creëren!

  Met BrightBlocks zorg je voor rust en rendement in je onderneming. Bestedingsadvies: ga af en toe met je kinderen Infento rides bouwen!