• Focus

  De wereld verandert razendsnel. De ondernemersweg die voor je ligt stijgt en daalt en heeft veel onoverzichtelijke bochten. Ondernemen is een groot avontuur waarin je wendbaar moet zijn; in je producten en diensten en in je organisatie.

  Een informatieplatform dat je altijd en overal voorziet van de juiste focus, waardoor je weet waar je staat, wat er gedaan moet worden en hoe je dat doet. En dat je niet overspoelt met informatie. Zo bereik je rust en rendement, zelfs in de meest onstuimige omgeving.

   

 • Flexibele roadmap

  Als ondernemer heb je dromen en ambities; je wilt ergens naar toe. Maar de exacte route is vandaag de dag onzeker en zelfs de bestemming kan uiteindelijk anders zal zijn dan je nu denkt.

  Toch blijft een roadmap een bruikbaar hulpmiddel. In een roadmap worden ambities, wensen en eisen in de tijd geconcretiseerd. Om te focussen en prioriteiten te stellen.

  Maar allesomvattende plannen zijn zinloos. Daarom zijn onze roadmaps flexibel en alleen voor de korte termijn gedetailleerd. Hoe verder in de tijd, hoe minder details.

 • Slimme blokken

  Bright Blocks zijn slimme, functionele blokken: voor-geconfigureerde, geïntegreerde software en best practices.

  Deze Bright Blocks zijn bewezen flexibel en schaalbaar, werken goed samen en groeien mee met de technologische ontwikkelingen waarmee ze altijd actueel blijven.

  De kerntechnologie wordt gevormd door Microsoft Dynamics NAV, Dynamics CRM, Power BI en Office 365. Wij voegen er – samen met ons netwerk – kennis, ervaring, implementatie, training en ondersteuning aan toe. We laten je er met alles uit halen wat erin zit.

 • Sprints

  Bij ons géén grote allesoverheersende projecten, maar kleine sprints Miniprojecten, zo je wilt. Elke sprint heeft een concreet eindresultaat, bijvoorbeeld de inrichting van nieuwe functionaliteit.

  Vooraf weet je wat een sprint oplevert, wat er gedaan moet worden en wat het kost aan tijd en geld. Geen lange vergaderingen over wat er gedaan moet worden maar gewoon concreet resultaat in dagen.

 • Economy, Business en First Class

  Elke sprint is een samenwerking tussen jou, jouw team en ons. Per sprint spreken we af hoe we dat doen en welk niveau van ondersteuning daarbij aansluit.

  In de economy class zal het meeste door jullie worden gedaan; wij instrueren en begeleiden. In de business class verdelen we het werk ongeveer gelijk. En bij de royal class ligt bijna alles bij ons; jullie doen alleen wat wij echt niet uit handen kunnen nemen.

  De keuze van een sprintklasse hangt af van je wensen, de complexiteit van het blok en de tijd die jullie zelf beschikbaar hebben.

 • We’re here to stay!

  Jouw blokkenverzameling zal continu in beweging (moeten) zijn. Wij coachen je in de de ontwikkeling ervan, wij managen de sprints. En wij zorgen ervoor dat het hele team elk blok tot in de finesse beheerst.

  Natuurlijk, er komen vragen en er gaat wel eens wat mis. Maar wij roemen ons erop dat wij altijd een antwoord en een oplossing vinden.

  Wij willen lid worden van jouw team! We’re here to stay!