Werken bij BrightBlocks

Not your average employer.

The Right Stuff

The Right Stuff

BrightBlocks heeft de ambitie om binnen vijf jaar bekend te staan als toonaangevend leverancier van het Microsoft Platform. Dat is het doel. Om dat doel te bereiken moeten we kunnen rekenen op professionals die gemotiveerd zijn om vindingrijke oplossingen te bedenken voor de uitdagingen van onze klanten. Komen jouw kwaliteiten het beste tot hun recht in een dynamische omgeving waar complexe materie eerder regel is dan uitzondering? Solliciteer bij BrightBlocks en kies voor een groeiend bedrijf waar ruimte is voor creativiteit en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Bekijk onze vacatures of neem contact op voor meer informatie.

Contact

Wij werken voor

BrightBlocks is gecertificeerd Microsoft Partner en werkt onder andere voor Bouwmaat, Edge en Global-C. Wil je meer weten over onze klanten en hun ervaringen met BrightBlocks? Bekijk hier onze referenties.

Referenties
Wij werken voor
Het bedrijf is jong en de sfeer is informeel maar er wordt echt serieus werk verricht.
Het bedrijf is jong en de sfeer is informeel maar er wordt echt serieus werk verricht.
Vincent Miggels
Medior Functional Consultant Microsoft Dynamics
BrightBlocks

Word jij onze nieuwe collega?

Geïnteresseerd in een carrière bij BrightBlocks? Op de website van Spielwork vind je het overzicht van de actuele vacatures bij BrightBlocks. Zit er een functie tussen die jou op het lijf geschreven is? Neem dan direct contact op!

Contact